Recension av Ayana Tonic Syrup

gin tonic

Ayana Tonic Strawberry med G Gin Premium och apelsinzest

Tonicsirap blir allt vanligare. Nu kommer svenska Ayana Tonic med världens första Rooibosinfuserade tonicsirap. Osötad och endast med naturliga ingredienser. En annorlunda tonicsirap för dig som gillar lätta fruktiga smaker och en bra beska.

Först när jag smakade Ayana tyckte jag att den nästan var för lätt i smakerna, man är ju så van att känna stark citrus och rejält med socker i tonicsirap. Men efter ett tag tycker jag att smaken utvecklas till något riktigt spännande.
Den är inte lik någon annan tonicsirap jag smakat. Helt klart ett spännande alternativ på marknaden!

Bitterheten är framträdande och gör att Ayana Tonic fungerar minst lika bra som bitter i vilken drink som helst.

Jag körde cirka 3 cl tonicsirap och blandade ut med vanlig Loka.

Du hittar godbitarna att köpa här!

 

Högaktningsfullt,

Mr. GT