GT-skola på Stockholm malt, mat och destillat – den perfekta julklappen

Det här blogginlägget sker i samarbete med Taste events som jag fått den oerhörda glädjen att abeta med. Ni förstår, det råkar nämligen vara så att jag, Mr. GT, kommer att arrangera både GT-skola, ginskola och GT-bar på mässan Stockholm, malt, mat och destillat 16-17 mars 2018.


På plats kommer det att finnas ett stort antal utställare inom en rad olika destillat och öl, men givetvis kommer jag (och troligtvis ni) mest drägla över all trevlig gin som ställs ut. Om du är sugen på att besöka en av de gin-tätaste mässorna i Sverige så ska du komma till Kistamässan 16-17 mars, det vågar Mr. GT skriva under på.

Ginskola och GT-skola i julklapp

gin tonic

Ni är många som hör av er till mig och önskar ginskolor och GT-utbildningar i Stockholm, något jag ännu inte arrangerar. Men här har ni världens chans. Jag kommer som sagt att arrangera en ginskola och en GT-skola på mässan. Där kommer vi tillsammans få en trevlig stund i ginens värld och jag kommer att dela med mig av mina kunskaper, tips och tekniker. Varför inte ge bort en biljett till din gin-intresserade käresta i julklapp? Vill du dessutom få med en personlig julhälsning från mig så är det bara att höra av sig på mrgt@mrgt.se. Klicka på länken för att läsa mer om skolorna och boka biljett.

 

GT-bar för alla GT-älskare

gin och tonic bar

Men det är inte slut på det goda. Mitt i mässans så kallade ”Gin lane” kommer jag även att sätta upp en alldeles egen GT-bar. Här kommer det att finnas ett stort utbud av GT för alla smaklökar och möjlighet för er att prova någon av mina berömda GT:s.

Inte övertygad än? Ja, då vet jag inte var du ska ta vägen, för om du är intresserad av gin, andra typer av destillat, öl och mat så får du leta med ljus och lykta efter en bättre mässa. Skulle bli jätteglad om jag fick chans att träffa några av er läsare på plats! Välkomna till Stocholm malt, mat och destillat 2018! Boka era biljetter här.