Ginprovning

Nu erbjuder Mr. GT, en av Sveriges största Gin & Tonic-profiler, ginprovning för företag och privata sällskap!

Ta tillfället i akt att guidas genom ginens långa historia och prova gin tillsammans med Mr. GT i egen hög person. Under ginprovningarna mixar vi även spännande Gin & Tonics som du troligtvis aldrig smakat på. Dessutom serveras det härliga tilltugg som höjer smakupplevelse ytterligare.

Kontakta Mr. GT genom kontaktformuläret nedan. Eller skriv direkt till mrgt@mrgt.se så återkommer han med offert. Han har ginprovningar i flera nivåer och paket. Mr. GT går även att hyra in som GT-bartender vid företagsfesten, bröllopet eller festen.

Så går en ginprovning till

Mr. GT kommer hem till er eller ert företag. Det går även att ordna ginprovningar på restauranger i er närhet. Han har ett brett kontaktnät i krogvärlden och kan ordna det mesta.

Under ett par timmar guidar Mr. GT er genom ginens värld och dess långa historia – från medicinalprodukt till den spritdryck den är idag.

Mr. GT:s ambition är att vi tillsammans har en trevlig och avslappnad stund där alla får möjlighet att lära sig om gin och uppleva nya och spännande sidor av denna fantastiska dryck. Vi lär oss hur man provar gin på bästa sätt och tillsammans upptäcker vi den stora bredd av smaker som gin kan bjuda på.

För att få en ännu bättre upplevelse finns det möjlighet att prova Gin & Tonic som är utmärkt för att lyfta ginens smaker och dessutom Mr. GT:s yttersta expertområde. Vill ni utforska sprit och mat på ett nytt sätt så lämpar sig gin utmärkt att para med mat. Gin kan precis som vin, öppna upp oändliga smakuniversum.

10 tips för en perfekt gin och tonicMr. GT tittar med monokel för att uppnå en perfekt Gin och Tonic.